În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 02/01/2018 Diversity Visa - Solicitant Interviu. Ce trebuie să știți dacă câștigați cartea verde a SUA în 2018,2017,2016?

Interviu pentru câștigătorii loteriei DV (DV-2020, DV-2019, DV-2018). Informații suplimentare pentru deținătorii cărților verzi din SUA

Înainte de interviul dvs., asigurați-vă că ați urmat instrucțiunile de pregătire a interviurilor cu Ambasada SUA sau Consulatul. În data și ora programată a numirii în interviu, vizitați Ambasada sau Consulatul SUA. Un ofițer consular va intervieva (și însoțitorii beneficiari ai familiei) și va stabili dacă puteți primi sau nu o viză de emigrant. Ca parte a procesului de interviu, vor fi efectuate scanări digitale fără amprentă digitală.

Cine trebuie să participe la interviu?

Dumneavoastră, soțul / soția și toți copiii calificați necăsătoriți care se imigrează cu dvs. trebuie să participe la interviu. Dacă soțul dvs. și / sau copiii calificați necăsătoriți vor emigra la o dată ulterioară și călătoresc separat de dvs., nu li se cere să participe la interviul dvs. Vor fi programate pentru o programare separată a interviului. Trebuie să contactați direct Ambasada sau Consulatul SUA pentru a organiza interviuri separate, dacă este necesar.

 

Ce să aduci la interviu

Scrisoarea de numire - informațiile dvs. de rezervare din verificarea statutului de participant.

Pagina Confirmare DS-260 - Puteți imprima acest lucru oricând după ce ați terminat aplicația DS-260.

Pașaport - Pentru fiecare solicitant, un pașaport neexpirat valabil timp de șase luni după data prevăzută pentru intrarea în Statele Unite.

Fotografii - Două fotografii color identice pentru fiecare solicitant. Fotografiile trebuie să respecte standardele explicate în Cerințele fotografiilor.

Rezultatele examenelor medicale - În cazul în care medicul de pe panou ți-a dat plicuri sigilate care conțin rezultatele examinării medicale ale fiecărui solicitant, vă rugăm să aduceți plicurile nedeschise. Unii medici trimit rezultatele examinării medicale direct la Ambasada sau Consulatul SUA.

Documente originale și de susținere - Pentru dvs. și pentru fiecare membru al familiei care solicită viză sunt necesare documente originale sau copii certificate și o fotocopie a fiecărui document (cu excepția pașaportului și fotografiilor). Documentele dvs. originale vă vor fi returnate la încheierea interviului. Fotocopiile vor fi păstrate.

Traduceri în limba engleză - Dacă documentele necesită traducere în limba engleză, trebuie să obțineți traduceri autorizate și să le prezentați în ziua interviului.

Taxe de viză - Dacă nu ați plătit taxele de viză înainte de interviul dvs., va trebui să le plătiți înainte de a vorbi cu un ofițer consular.

Notă importantă

Nu trebuie să faceți angajamente financiare permanente, cum ar fi vânzarea casei, a mașinii sau a proprietății, demisia de la locul de muncă sau efectuarea de zboruri nerambursabile sau a altor aranjamente de călătorie până când veți primi viza dvs. de imigrant.


Statele Unite ale Americii Loteria cu Carte Verde 2018 Înscrierea în Registru 
Aplicați pentru Programul oficial DV-Loteria 2020 
privind Imigrația și Naturalizarea

Pentru a începe procesul, faceți clic pe

 Începeți înregistrarea loterie a cărții verzi din SUA


informatii suplimentare

Trebuie să-mi reprogramați programarea - Dacă nu vă puteți prezenta la interviul dvs. programat, contactați Ambasada sau Consulatul SUA cât mai curând posibil. În conformitate cu legislația Statelor Unite, toate vizele de diversitate pentru un an fiscal trebuie să fie emise înainte de 30 septembrie. Vizele disponibile pentru unele țări și regiuni pot fi consumate înainte de această dată. Dacă vă întârziați programarea, este posibil să vă pierdeți ocazia de a emigra pe baza aplicației DV.

Aș dori ca soțul / soția și / sau copiii să mă urmeze în Statele Unite după ce imigrez. Pot face asta? - Da, dar nu uitați că toate vizele de diversitate pentru un an fiscal trebuie emise până la 30 septembrie. Vizele disponibile pentru unele țări și regiuni pot fi utilizate înainte de această dată. Dacă soțul / soția și copiii își întârzie obținerea vizelor, ei își pot pierde ocazia de a emigra pe baza cererilor DV. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să depuneți o petiție pentru a vă aduce familia în Statele Unite mai târziu. Dacă nu obțin viză de diversitate înainte de 30 septembrie, soțul și / sau copiii dvs. ar trebui să aștepte câțiva ani pentru a vă alătura.

Poate soțul sau copiii mei să primească vize de diversitate, chiar dacă nu erau la intrarea mea inițială?  - Dacă v-ați căsătorit sau dacă copilul dvs. sa născut sau adoptat  după ce v-ați înscris la programul DV, le puteți adăuga în cazul dvs. și pot fi eligibile pentru a beneficia de vize de diversitate. 

Dacă v-ați căsătorit sau ați avut copii  înainte de a intra în programul DV și nu ați reușit să includeți membrii familiei la intrarea dvs. originală, cazul dvs. va fi descalificat. Nici tu, nici membrii familiei tale nu vei primi vize. Taxele dvs. nu vor fi rambursate.

Copilul meu va împlini în curând vârsta de 21 de ani  - în general, copiii trebuie să fie necăsătoriți și sub 21 de ani pentru a se califica drept solicitanți de instrumente financiare derivate. De asemenea, în general, ei trebuie să-și folosească viza pentru a intra în Statele Unite în timp ce încă nu au împlinit vârsta de 21 de ani. 

Dacă aveți un copil care se va întoarce în curând 21, ar trebui să contactați imediat Ambasada sau Consulatul SUA unde interviul dvs. este programat. Ambasada sau consulatul SUA va stabili dacă este necesară o programare anterioară. Dacă copilul dvs. nu mai este eligibil să emigreze împreună cu dvs. pe baza vârstei, atunci trebuie să se depună o petiție separată pentru copil după emigrare. Este posibil să existe o întârziere semnificativă înainte ca copilul dvs. să se califice pentru viză.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Departamentul de Stat a implementat sistemul electronic de înregistrare începând cu DV-2005 pentru a face procesul DV mai eficient și mai sigur. Departamentul utilizează tehnologie specială și alte mijloace pentru identificarea celor care comit fraudă în scopul imigrației ilegale sau a celor care depun mai multe intrări.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Statele Unite ale Americii Loteria cu Carte Verde 2018 Înscrierea în Registru 
Aplicați pentru Programul oficial DV-Loteria 2020 
privind Imigrația și Naturalizarea

Pentru a începe procesul, faceți clic pe

 Începeți înregistrarea loterie a cărții verzi din SUA

ȘI PRIMIREA INFORMAȚIILOR DVS.


**  Vă rugăm să rețineți că TOATE informațiile de pe Serviciul de Carte Verde din SUA pe   care le vedeți în limbile materne este rezultatul muncii, al traducătorilor din engleză în limba maternă. Ne cerem scuze pentru eventualele discrepanțe sau greșeli în traducere. Vă rugăm să ne ajutați să îmbunătățim acuratețea traducerii în limba dvs. maternă, prin trimiterea de e-mail de la   pagina Contactați-ne.

 

Comment-uri

*****

10/20/2018, 01:34 PM

"Je veut participe et gagner cette dv lottery americaine"

*****

10/20/2018, 01:31 PM

"Je veut bien participe a la lottery"

*****

10/06/2018, 09:12 AM

"Класс "

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

USA Capitol Building